Rioolinspectie

rioolinspectie amsterdam

Rioolinspectie in Amsterdam

Heeft u last van een steeds terugkomende verstopping van het riool? Of hangt er in uw woning een vervelende rioollucht, waarvan u de oorzaak niet kunt achterhalen? Maak dan een afspraak voor rioolinspectie met een specialist van Loodgieterservicelijn; Wij hebben veel ervaring met het werken aan riolering en beschikken dan ook over de juiste materialen en technieken om een rioolprobleem op te sporen.

Diensten op het gebied van rioolinspectie

Het werken aan riolering is vaak een lastige klus, omdat het grootste gedeelte van het riool zich onder de grond of achter te muur bevindt. Door moderne apparatuur in te zetten voor rioolinspectie zijn onze vakmannen in staat om problemen in kaart te brengen en in de meeste gevallen te verhelpen zonder hierbij veel te hoeven graven of breken. Op het gebied van rioolinspectie bieden wij u onder andere de volgende diensten aan;

  • Riooldetectie
  • Camera inspectie
  • Stankdetectie

Hoe werkt onze rioolinspectie?

Zowel riooldetectie als camera inspectie wordt uitgevoerd door middel van een kleine camera, die in de rioolbuis wordt geplaatst. Deze camera brengt de binnenkant van de rioolbuizen duidelijk in beeld, waardoor problemen gemakkelijk kunnen worden opgespoord. Door middel van ‘NaviTrack’ wordt precies zichtbaar waar in het riool de camera zich bevindt, waarna het probleem kan worden verholpen met minimale graafwerkzaamheden. Stankdetectie is het lokaliseren van vervelende rioolluchtjes. Ons ontstoppingsbedrijf maakt hierbij gebruik van een nieuwe techniek; vloeistof detectie in een rioolbuis wordt snel en gemakkelijk inzichtelijk gemaakt waar zich eventueel scheurtjes of breukjes bevinden. Waar de vloeistof naar buiten komt, kunnen gericht reparaties worden uitgevoerd.

Reacties zijn gesloten.