CV reparatie

cv ketel storing amsterdam

CV reparatie in Amsterdam: snel en vakkundig

Ondanks goed en regelmatig onderhoud aan uw CV ketel, kan het toch altijd gebeuren dat uw ketel kapot gaat of dat er een storing optreedt. Gelukkig bent u bij Loodgieterservicelijn ook aan het juiste adres voor reparatie van uw CV, wij zijn uw specialist op het gebied van centrale verwarming. Ook bij CV lekkage kunnen wij u snel helpen. Denk bijvoorbeeld aan lekke CV leidingen, CV ketel of expansievat. Wij sporen het lek snel op en repareren vakkundig.

Waarom onze CV monteurs?

CV reparatie behoort dan ook tot de dagelijkse werkzaamheden van onze monteurs! Wij repareren alle bekende CV merken en hebben hiervan dan ook de meest gangbare onderdelen direct op voorraad.

CV service voor 24-uurs CV reparatie

Een storing aan uw CV komt nooit gelegen. Ondanks het tijdstip van de dag staat u nooit graag in een koude woning of onder een koude douche. U kunt dan ook 24 uur per dag een beroep doen op onze monteurs voor CV reparatie. Dankzij onze CV service staat er dag en nacht(24 uur) een monteur voor u klaar die direct reparatiewerkzaamheden aan uw CV kan uitvoeren. Zo zit u er snel weer warm bij! heeft u een storing aan uw CV? Neem dan contact met ons op via het spoednummer 020-6171843 !

Reacties zijn gesloten.