Loodgietersbedrijf

loodgietersbedijf amsterdam

Loodgietersbedrijf in Amsterdam; voor al uw loodgieterswerk

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf in Amsterdam? Loodgieterservicelijn biedt in deze regio al jarenlang een breed scala diensten aan, variërend van loodgieterswerk tot verwarming, dakwerkzaamheden en keuringen. Als loodgietersbedrijf leveren wij vakwerk op maat; onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en werken met moderne materialen en technieken. Voor loodgieterswerk van uitstekende kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken onder andere aan:

  • Waterleidingen
  • Gasleidingen
  • Badkamer en sanitair

Lekkage? Snel ter plaatse!

Heeft u bijvoorbeeld lekkage? Dan zijn onze loodgieters 24/7 bereikbaar voor hulp. Wij kunnen u helpen bij lekkage in:

  • Badkamer/douche
  • Dak/dakgoot
  • Kelder
  • Afvoer/leidingen

In de regio Amsterdam kunnen zij zelfs binnen 1 uur ter plaatse zijn bij spoed.

Loodgietersdiensten van uw loodgietersbedrijf

Als loodgietersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in loodgieterswerk. Op dit gebied voeren wij onder andere werkzaamheden uit aan uw gas- en waterleidingen. Wij hebben alle kennis in huis om hier zorgvuldig mee om te kunnen gaan. De leidingen die wij aanleggen voldoen dan ook altijd aan de laatste regels en voorschriften. Ook het keuren van gasleidingen, het opsporen van gaslekkage en het verhelpen van mankementen valt onder onze werkzaamheden.

Badkamer en sanitair installatie in Amsterdam

Tevens kunnen wij uw gehele badkamer voor u aanleggen. We bieden u hiervoor topkwaliteit sanitair van onder andere de merken Grohe en Sphinx. De door u gekozen artikelen leveren wij netjes bij u af, en ook de installatie nemen wij voor onze rekening. Ook bij dit loodgieterswerk staat kwaliteit voorop; we zorgen voor een uitstekende afwerking.

Reacties zijn gesloten.