Pomp onderhoud

ksb vuilwater pomp sanibroyeur

Pomp onderhoud in Amsterdam

Een vuilwater pomp is altijd een dure aanschaf. Om ervoor te zorgen dat uw pomp zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om uw pomp regelmatig schoon te laten maken en af te laten stellen Loodgieterservicelijn kan ervoor zorgen dat deze pomp onderhoud vakkundig wordt gedaan.

Door middel van pomp onderhoud zorgt u ervoor dat:

  • De levensduur van uw pomp aanzienlijk wordt verlengd
  • De kans op storingen zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd
  • De kans op verbrande lagers enz geen kans krijgt
  • U bij een eventuele storing verzekerd bent van snelle en vakkundige hulp

Als u onderhoud aan uw pomp wilt laten uitvoeren, kunt u dan ook altijd een afspraak met ons maken. Maar u kunt er ook voor kiezen om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor wordt uw pomp gegarandeerd op reguliere basis onderhouden, en bent u verzekerd van snelle hulp bij een storing.

Contracten voor onderhoud aan uw pomp

Voor onderhoud aan uw pomp bieden wij een onderhouds contract. Zo heeft u de mogelijkheid voor een jaarlijks automatisch contract waarbij wij ieder jaar rond dezelfde periode contact met u opnemen om een afspraak te maken voor onderhoud, evenals alle storingen aan het toestel zelf. Voor laatstgenoemde contractvorm betaalt u een vast bedrag per jaar voor het automatische contract betaalt u na afloop van het onderhoud. Door middel van onderhoud zorgt u ervoor dat de levensduur van uw pomp aanzienlijk wordt verlengd, en dat storingen en daarmee gepaard gaande reparatiekosten zoveel mogelijk worden uitgesloten! Wilt u ook profiteren van onze service op het gebied van onderhoud? Neem dan contact met ons op 020-6171843.

Reacties zijn gesloten.